rajoninis 1

rajoninis 1

Kovo20d. Vilkaviškio Pradinėje mokykloje vyko rajoninis meninio skaitymo konkursas,,Tėvynei iš vaiko širdelės”.

   Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena Vilkaviškio pradinėje mokykloje jau trečią kartą paminima surengiant rajoninį pradinių klasių mokinių meninio skaitymo konkursą ,,Tėvynei iš vaiko širdelės“. Šį kartą sulaukėme 28 skaitovų iš 15 mokyklų. Konkurso dalyvius, mokytojus ir svečius pasveikino mokyklos dainininkai ir šokėjai. 

  Kaip ir praėjusiais metais mokiniai varžėsi atskirose amžiaus grupėse. Tarp mažiausių ( 1-2 klasių mokinių amžiaus grupėje) pirmą vietą užėmė Alvito pagrindinės mokyklos pirmaklasė Rusnė Bernotaitytė (mokyt. R.Senkuvienė), antrą – Pilviškių ,,Santakos“ gimnazijos antraklasė Kotryna Janulevičiūtė (mokyt. V.Balevičienė), trečią – Kybartų ,,Saulės“ progimnazijos antraklasė Gintarė Kanclerytė (mokyt. L.Lukoševičienė).

   3-4 klasių mokinių amžiaus grupėje pirma vieta teko Vilkaviškio pradinės mokyklos trečiaklasiui Matui Bazilevičiui ( mokyt. V.Kudžmienė). Ypač džiugu, jog Matas jau trečią kartą dalyvauja konkurse ir jau trečią kartą laimi pirmąją vietą. Šį kartą jau vyresniųjų tarpe. Antra vieta džiaugėsi Dovydas Urbanavičius, Pilviškių ,,Santakos“ gimnazijos trečios klasės mokinys (mokyt. R.Bakūnienė), trečiąja – Kybartų ,,Saulės“ progimnazijos ketvirtokė Deimantė Mackevičiūtė(mokyt. S.Birštonienė)

     Vertinimo komisijos pirmininkė, Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėja A.Finagėjevienė, padėkojo visiems mažiesiems skaitovams bei jų mokytojams už skambų žodį, nuoširdumą, meilę savo Tėvynei, o nugalėtojams įteikė padėkos raštus ir atminimo dovanėles – knygas.

Related Images: