2b muziejus-sviestas
2b muziejus-sviestas

2b klasės mokiniai lankėsi Paežerių muziejuje. Juos pasitiko suvalkietišku tautiniu kostiumu pasipuošusi muziejaus darbuotoja Aušra Mickevičienė, kuri pravedė pamoką ,,Sviesto gardumėlis‘‘. Užsiėmimo metu mokiniai susipažino su senovės Sūduvos krašto valstiečių kasdieniais darbais, patys mušė sviestą ir jį ragavo.

 

Daug džiaugsmo, o kai kam ir baimės, buvo kylant į Belvederio bokštą. Iš apžvalginės bokšto aikšteles mokiniai grožėjosi Suvalkijos lygumomis, Paežerių ežeru ir dvaro rūmais. Linksmi, įgiję naujų žinių ir su dovanomis antrokai grįžo į mokyklą.

Normal 0 19 false false false LT X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Prasidėjus naujiems mokslo metams prasidėjo ir antrasis projekto ,,Pradinio ugdymo tobulinimas” etapas. Šio etapo metu projekte dalyvaujanti mokyklos komanda dalinsis įgytomis žiniomis ir praktiniais įgūdžiais – praves keturis seminarus naujai prisijungusioms komandoms – Kybartų ,,Saulės” progimnazijos ir Pilviškių ,,Santakos” gimnazijos pradinių klasių mokytojams ir pagalbos mokiniui specialistams.

Related Images: