mokyklos 5
mokyklos 5

Vasariškai saulėtą ir šiltą gegužės 16 dieną šventėme penktąjį mokyklos gimtadienį. Ankstų rytą mokykla savo mokinių ir darbuotojų laukė šventiškai pasipuošusi įvairiaspalvių balionų puokštėmis ir gardžiu gimtadienio tortu. Šią dieną vietoj ramių pamokų mokykloje aidėjo vaikų šurmulys, dainos, vyko žaidimai, pramogos. Kiekvienas mokinys nupiešė po sveikinimą – linkėjimą mokyklai. Šie piešiniai papuošė vidinį kiemelį. Vienuoliktą valandą mokyklos kiemas nušvito spalvomis – čia susirinko visi mokiniai ir mokytojai, pasipuošę geltonos, žalios, raudonos ir mėlynos spalvos kepuraitėmis, skarelėmis, juostomis.

Dailiai iš visų išsiskyrė taškeliais pasidabinę patys mažiausieji – priešmokyklinukai. Sulaukėme ir nemažo tėvelių būrio. Nuskambėjus mokyklos himnui sveikinimo žodžiais oficialią šventės dalį pradėjo mokyklos direktorė Asta Strazdienė. Visą didelę bendruomenę šventės proga pasveikino svečiai: Vilkaviškio savivaldybės meras Algirdas Neiberka, Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėja Alma Finagėjevienė ir vyriausioji specialistė Ingrida Meseckienė. Sveikinimo ir padėkos žodžius mokyklai tarė Mokyklos tarybos pirmininkas Vytautas Mikulis ir Algė Bulonienė. Puikią šventės nuotaiką kūrė linksmuolis Kempiniukas, pakvietęs visus – priešmokyklinukus, pirmokus, antrokus, trečiokus ir ketvirtokus skambiais ketureiliais draugiškai pasiųsti linkėjimą mokyklai. Mažieji dainorėliai ir šokėjai gimtadienio proga dovanojo mokyklai gražiausias dainas ir šokius. Nuskambėjus paskutiniam šventės akordui į dangų pakilo įvairiaspalviai balionai. Tuomet visi mėgavomės skaniais gimtadienio ledais ir stebėjome įspūdingą cirko programą. Čia klega vaikystė ir džiaugias vaikai, mieloji mokykla, gyvuok dar ilgai!

Nuoširdžiai dėkojame visai mokyklos bendruomenei – mokytojams, mokiniams ir jų tėveliams, aptarnaujančio personalo darbuotojams už jų idėjas ir nuoširdų triūsą rengiant šią nuostabią gimtadienio šventę. Dėkojame rėmėjams, kurių finansinė parama leido įgyvendinti šventės sumanymus.

 

Related Images: