Kovo 17 dieną mokykloje vyko rajono bendrojo ugdymo mokyklų 1–4 klasių mokinių minėjimas „Tėvynei iš vaiko širdelės“, skirtas Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo ir Knygnešio dienai pažymėti. Šventės tikslas – mokinių pilietiškumo ugdymas, meninės raiškos įgūdžių gerinimas bei mokinių ir mokytojų bendradarbiavimo skatinimas. Anot renginio vedėjų trečiokų Gytės Lenkaitės ir Mykolo Venclovo visi deklamuojami eilėraščiai – tai mažųjų knygnešiukų dovanos Lietuvai.
Nuoširdžias eiles gimtinei skyrė 20 atrinktų laureatų iš 10 rajono bendrojo ugdymo mokyklų. Šventinę nuotaiką susirinkusiems kūrė Vilkaviškio pradinės mokyklos mokinių bei mokytojų
choras (vad. R. Štrimaitienė) ir šokių pasirodymai (vad.  I.Laskevienė, L. Skaisgirienė).
Šventiniame renginyje dalyvavusi Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Daiva Riklienė padėkojo visiems mažiesiems skaitovams bei jų mokytojams už skambų žodį ir ragino būti mažaisiais pilietiškumo ambasadoriais, mylinčiais savo gimtinę ir dovanojančiais jai gerus darbus.
Renginio pabaigoje mokyklos direktorė Asta Strazdienė džiaugėsi gausiu būriu skaitovų ir visiems įteikė padėkas bei saldžiuosius prizus.

Daugiau šventės minėjimo nuotraukų rasite galerijoje.

Apie renginį daugiau skaitykite ir Vilkaviškio rajono savivaldybės tinklalapio naujienų skiltyje.

 

Related Images: